Mijn favorieten

De klanten van Buromac

Bij Buromac leveren we onze producten niet onmiddellijk aan de eindconsument. Particulieren kunnen onze collecties inkijken en hun keuze maken bij drukkerijen, begrafenisondernemingen en doopsuikerwinkels.

Drukkerijen

De drukkerijen over heel Nederland bieden onze collecties (zowel huwelijk, geboorte, zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten, creatief als rouw) aan in luxe catalogussen. De eindconsument kan hier rustig zijn keuze maken uit het gevarieerde aanbod. De drukker geeft de definitieve keuze van de eindconsument door aan onze verkoopafdeling. Wij zorgen er dan voor dat de producten zo spoedig mogelijk bij de drukker worden geleverd, zodat deze onmiddellijk kan beginnen drukken.

Begrafenisondernemingen

De begrafenisondernemingen nemen van ons rouwassortiment enkele modellen op voorraad en presenteren ze aan de rouwende familie meestal in de vorm van een eigen catalogus.

Doopsuikerwinkels

Onder onze klanten bevinden zich ook doopsuikerwinkels. Hier worden onze doopsuikerdoosjes verkocht. Ook hier wordt met collecties gewerkt. De bijhorende geboortekaarten kunnen bij de drukkers worden gevonden.